Over Reijngoud Milieu

Reijngoud Milieu is een gespecialiseerd milieu adviesbureau voor bedrijven in het MKB (midden- en klein bedrijf) segment. Wij zijn uw helpende hand bij milieu- en veiligheidszaken en geven praktische ondersteuning in het spanningsveld tussen overheid en bedrijf. In samenwerking met u proberen wij creatieve oplossingen te zoeken om te komen tot milieu- en economisch verantwoorde bedrijfsvoering en kostenreductie. Door de gecombineerde kennis op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en veiligheid kunnen wij uw zaken integraal aanpakken.

Reijngoud Milieu heeft ervaren bedrijfsadviseurs in dienst die zelf jarenlang in het bedrijfsleven hebben gewerkt. Zij zien het als een uitdaging om voor u de meest optimale en flexibele aanpak te onderzoeken voor uw milieu- en veiligheidszaken en de wijze waarop zij gelieerd zijn aan het bedrijfsproces binnen de Nederlandse en Europese wetgeving. Zij weten op de juiste wijze om te gaan met overheidsorganisaties zodat uw belangen optimaal worden behartigd en geborgd.

Reijngoud Milieu levert input van de specifieke vakkennis en creatieve oplossingen ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering op het gebied van milieuzaken. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Geldrop.

Graag maken wij persoonlijk met u kennis en informeren wij u graag over onze mogelijkheden.

Reijngoud Adviesgroep

Reijngoud Milieu is onderdeel van de Reijngoud Adviesgroep. Samen met Reijngoud Veiligheid en Reijngoud Afval hebben wij diepgaande expertise op het gebied van milieu, veiligheid en afval.

Door deze integrale kennis zijn wij gespecialiseerd in de coördinatie en het aanvragen van de omgevingsvergunning Wabo. Door de goede samenwerking met bouwgroepen en architecten kunnen wij voor u de algehele Wabo-procedure doorlopen en u compleet adviseren. Wij hebben hiervoor recentelijk diverse vergunningenprocedures begeleid.

logo-reijngoud-milieu
rv_logo
ra_logo_2
Neem contact op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt