Vacature: Junior/Medior Consultant arbo, veiligheid en milieu

Vanwege sterke groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar Junior/Medior Consultants arbo, veiligheid en milieu met sterke affiniteit, kennis en/of ervaring met Arbo, externe veiligheid, brandveiligheid en omgevingsmanagement binnen de (chemische) industrie. Te denken valt aan navolgende aspecten:

 • Arbo en gevaarlijke stoffen, Explosie- en machine veiligheid, Risico inventarisaties, veiligheidsstudies, brandveiligheid concepten en toetsing, opzetten noodorganisaties en bedrijfsnoodplannen, externe veiligheid onderzoeken, omgang met en beoordelen van gevaren van gevaarlijke stoffen.
 • Begeleiding trajecten WABO vergunningen en verzorgen ondersteunende onderzoeken en rapportages voor zowel de (chemische) industrie als de afvalbranche
 • Opzetten, implementatie en onderhouden van managementsystemen en veiligheid beheersystemen.

Functieomschrijving

Ben je schoolverlater of al enige tijd werkzaam en heb je een sterke affiniteit met, kennis over en/of ervaring met Arbo, externe veiligheid, brandveiligheid en omgevingsmanagement? Wij bieden je een afwisselende, interessante en uitdagende baan aan in een flexibele en informele werkomgeving. Je komt fulltime in dienst (40 uur per week) en gaat samenwerken in een fijn team, met veel bedrijfservaring. Er is volop ruimte voor opleiding en ontplooiing. Bij de functie horen uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vanuit jouw kennis van en interesses voor één of meerdere aspecten met betrekking tot Arbo, externe veiligheid, brandveiligheid en omgevingsmanagement ga je onze projectleiders ondersteunen en klanten adviseren, voornamelijk binnen de (chemische) industrie of de afvalbranche. Je speelt in op signalen en denkt mee met de interne organisatie en de klant. Als consultant ben je op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en de standaarden die gelden binnen de branche.

De groep waarin je komt te werken bestaat uit verschillende consultants. Je bent niet alleen betrokken bij de uitvoering van het project, maar tevens bij de advisering. Uiteindelijk zal je zelf in staat zijn projecten te leiden.

Kandidaten met enkele jaren werk ervaring komen in aanmerking voor functie Medior Consultant.

Bedrijfsomschrijving

Reijngoud Adviesgroep is de overkoepelende naam voor Reijngoud Veiligheid B.V., Reijngoud Milieu B.V. en Reijngoud Afval B.V. samen ontzorgen zij opdrachtgevers dankzij hun brede specialisatie en door een hoge kwaliteit aan praktijkgerichte advisering, uitvoering, begeleiding en ondersteuning bij veiligheid-, milieu-, en afvalvraagstukken te leveren. Wij zijn in staat om op basis van creatieve oplossingen, kennis, kunde, vaardigheden, houding en reflectie bij onze klanten en in grote projecten uitdagingen professioneel bij de kop te pakken.

Locatie / standplaats

Geldrop

Jouw profiel

 • Een afgeronde opleiding (HBO/WO) in de richting integrale veiligheid (IV), milieukunde, procestechnologie of chemische technologie
 • Sterke affiniteit met en interesses op de vlakken arbo, veiligheid en milieu binnen de (chemische) industrie of afvalbranche, je opleidingen zijn hierop gericht. Geen negen tot vijf mentaliteit.
 • Je beschikt over de volgende competenties: communicatief, klantgericht, stressbestendig, resultaatgericht, goed samenwerken maar ook zelfstandig kunnen werken, accuraat en draadkrachtig.
 • Verder kun je nieuwe informatie snel tot je opnemen, analyseren en verwerken.

Onze arbeidsvoorwaarden voor jou

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur)
 • Flexibele werktijden tussen 7.00 uur en 19.00 uur
 • Een gezellige en lekkere lunch, dagelijks door ons verzorgd
 • Een baan op niveau waarbij je jezelf kan ontplooien;
 • Ruimte om door te groeien tot projectleider / senior adviseur

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan snel door je motivatiebrief met CV naar Anne-Marie Heesakkers te sturen. Geef duidelijk aan waar jouw affiniteit ligt en kennis en/of ervaring aanwezig is en waar jij je in wenst te profileren en te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Je kunt je motivatiebrief en CV per e-mail sturen naar admin@reijngoudmilieu.nl

Stuur je liever een brief per post, dit kan uiteraard ook. Je kunt deze sturen naar:

Reijngoud Milieu
T.a.v. Mevr. Heesakkers
Mierloseweg 30A,
5666 KA Geldrop

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne-Marie Heesakkers op telefoonnummer 040-2895640.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.reijngoudmilieu.nl, www.reijngoudveiligheid.nl en www.reijngoudafval.nl.

Neem contact op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt